Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί Σύνεδροι,

Σας καλωσορίζουμε στο 21ο Συνέδριο Ανάπτυξης και Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας στην Ελλάδα – Prodexpo 2020. Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται σε εξαιρετικά έκτακτες περιστάσεις λόγω της Πανδημίας, η οποία έχει προκαλέσει ανατροπή στην παγκόσμια οικονομία και φυσικά στα θέματα της Ανάπτυξης και Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας.

Ποιος, θα μπορούσε να προβλέψει πέρυσι, όταν η Prodexpo συμπλήρωσε δύο δεκαετίες ζωής, ότι ύστερα από μερικούς μήνες ο ιστορικά υψηλός αριθμός ανάπτυξης ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα θα περιοριζόταν δραματικά λόγω της καθίζησης του τουρισμού; Παρόλα’ αυτά, ο θεσμός της Prodexpo συνεχίζει και φέτος την πορεία του χάρη στην τεχνολογία, αλλά κυρίως χάρη σε όλους εσάς που τον στηρίζετε.

Θεωρούμε ότι το συνέδριο της Prodexpo αποτελεί διαχρονικά τη μοναδική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών, βέλτιστων πρακτικών και πληροφοριών για τις τάσεις, την πορεία του real estate και τα έργα ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Στη φετινή οργάνωση, η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η Πανδημία μεγιστοποιούν το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η επόμενη μέρα της αγοράς και οι τάσεις που επικρατούν, η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, οι μεταβολές που βιώνει η κτηματαγορά, τα νέα έργα ανάπτυξης ακινήτων που προωθούνται, οι νέες τεχνολογίες που τίθενται στην υπηρεσία του κλάδου.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλες οι συζητήσεις του φετινού συνεδρίου αλλά και η ειδική αυτή έκδοση, θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και εμπειριών.

Με εκτίμηση,

Συμεών Γ. Τσομώκος
Γιάννης Θωμάτος