Επιλογή Σελίδας

Εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας στο real estate

«Απαραίτητη η επένδυση σε νέες τεχνολογίες, επιστημονικά ψηφιακά εργαλεία και εξειδικευμένα συστήματα λογισμικού»

DIMITRIS ANDRITSOS

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος
Cerved  Property Services

Η Cerved Property Services (CPS) είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία στο χώρο της ακίνητης περιουσίας η οποία οραματιζόμενη τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου επενδύει συστηματικά εδώ και μία δεκαετία, σε νέες τεχνολογίες, βάσεις δεδομένων, επιστημονικά ψηφιακά εργαλεία και εξειδικευμένα συστήματα λογισμικού. 

Οι παραπάνω τεχνολογίες έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε μεγάλα έργα εκτίμησης χαρτοφυλακίων εκ μέρους ιδιωτικών εταιρειών διαχείρισης αλλά και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Επιπροσθέτως, το AVM της CPS έχει χρησιμοποιηθεί για την αποτίμηση του συστήματος παραγωγής και ανανέωσης Αντικειμενικών Αξιών σε έργο χρηματοδοτούμενο εκ μέρους του ΥΠΟΙΚ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ως επιστέγασμά αυτής της μακροχρόνιας προσπάθειας, η CPS είναι πλέον πιστοποιημένο μέλος της European AVM Alliance (ΕΑΑ), της ευρωπαϊκής ένωσης κορυφαίων παρόχων αυτοματοποιημένων μοντέλων αποτίμησης (AVMs), γεγονός που την καθιστά μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες στο χώρο που παρέχουν λύσεις αναγνωρισμένης ποιότητας και αξιοπιστίας. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι μόνο εννέα εταιρείες σε όλη την Ευρώπη, έχουν αυτή την πιστοποίηση με την CPS να είναι η μόνη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά και στην ευρύτερη ΝΑ Ευρώπη.

Η CPS  συνεχίζει να επενδύει σημαντικούς πόρους και κεφάλαια για τη βελτίωση των υπαρχόντων και την ανάπτυξη νέων  εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, με σκοπό την εδραίωση της ως ηγέτιδα εταιρεία στο Data Driven Real Estate Asset Management, ενώ αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση της αγοράς αναφορικά με την αξιοπιστία και τα πεδία εφαρμογής τους, κερδίζοντας καθημερινά νέες συνεργασίες.